| Ann KaTrin iÇin.. xD | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bEysa. En TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 514 Yaş : 29 Nerden : Tom*un KaLbinden xD Lakap : Tomunki - Sasy xD Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Ann KaTrin iÇin.. xD Salı Ara. 02, 2008 7:02 pm | |
| ka10Arkadaşlar !! Ann Katrin için yazmak istredim o kdr güsel oldumu bilmiom denedim çok uğraşmadım isterseniz daha çok garet ederek yazarım siz okuyun yorumlarınızı ve vermek isteyenlerden ilk kes +rep istiyorum hiç. istemedm herkes istio bende istiim dedim
Ann sen Toma çok yaklaşıyon Çocuğu sarhoş buldun hemen yavşıyon Biraz mesafe takın tepemi attırıyon Ann sen fazla abartıyon
Kızım Tom sana benim sorunum deil demedimi Sarhoştum bana yavşayan sensin dedi Sonra seni bi kenara s.ktir etmedimi Hala ağzının payını veremedik mi ??
Madem bu kadar iyisin O fotorafları görünce ne dememizi beklersin Biz ne mal olduğunu anladık şimdi ne dersin Tom k.çına dokundu diye sevgilisi olu verirsin
Röportaj yapanlardan kaçan sensin Ağzını açınca kapatamayn tek kişimisin Yanına gelirsem ağzına kilit takarım Ayrıca koca kaş.r popona bi tekme atarım
Tom seni sildi maziden Bu kalanlar yataktaki kan leken Bill teselli etti diye Ona sarktın buda senin huyundaki ibnelikten
Bill sakinleştiriyor seni tamam iyi hadii Ama bizim de bi sinir kat sayımız war tabii Tom hadi tmam Bill nerden çıktı şimdi Deli ettin bizim gibi harbi TOMCULAR BİLLCİLERi THCİLERİ
Sen sonbaharda dökülen ezilmiş dutlar gibisin Kahvaltıda yediğimiz kaşarın ta kendisisin Ne dedimizi anlayamyn Antiler kadar değersizsin Sen anca özenti bi tikisin
Hani Tom sana manyak bi laf soktu yaa Ondan sonra gruptan nefret ettin yaa Bill’i görünce melek diye atladın yaa DEWAM ET KAFAMI BOZDURÇAN haa
Ann sen artık Tom’u rüyanda görürsün Bill 1 metre yaklaş kötü olursun BİZİM GİBİ THcilere laf at ölürsün KABUSUN OLURUZ LAFLARIMIZ İÇİNDE KÜÇÜLÜR BOĞULURSUN ALINTI... | |
|
| |
--ToMqOLiK-- üYe
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 32 Nerden : aLмaηγa dємєк ωaяdı вєa =] Lakap : ToM DeLüSü ,ToMqOLiK,TiKi Kıs,RoKçI.. Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD Cuma Ara. 05, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
"LayLaCuLLen TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : tOmUn KaLbİnDeN heM sAnAnE... Lakap : LayLa//MiyLé//süpürqeLi Jadı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD C.tesi Ara. 06, 2008 8:33 pm | |
| yha bi yerden hatırlıcam ama yinede p.i.s cnmm | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 514 Yaş : 29 Nerden : Tom*un KaLbinden xD Lakap : Tomunki - Sasy xD Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD C.tesi Ara. 06, 2008 8:38 pm | |
| ben yazmadım bunu zattenn gen.tr den buLdm dikkat edersen altnda ALINTI yazıo x)) | |
|
| |
"LayLaCuLLen TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : tOmUn KaLbİnDeN heM sAnAnE... Lakap : LayLa//MiyLé//süpürqeLi Jadı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD C.tesi Ara. 13, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
~JεŁiboη .. üYe
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 30 Nerden : Tom'n boxer'ndanxD Lakap : JeLi // Sam Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD C.tesi Ara. 13, 2008 5:30 pm | |
| vay süpersin bidenem .. eLLerine sağLık .. | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD C.tesi Ara. 13, 2008 5:51 pm | |
| ben yazmadım canımss aLıntı xD | |
|
| |
"LayLaCuLLen TomJu Admin
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD Paz Ara. 14, 2008 7:06 pm | |
| | |
|
| |
ezgitom_893 üYe
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD Ptsi Mart 02, 2009 5:40 pm | |
| uuff süper kim yazmıssa tebrık ederim:D tam ann'a laik olmuss xD p.i.s mükemmel:D | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD Ptsi Mart 02, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
-InfectionTom- üYe
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 33 Nerden : Yer mekan farketmez Tokio Hotel her yerde bnm için... Lakap : -InfectionTom- Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Ann KaTrin iÇin.. xD Salı Mart 03, 2009 5:41 pm | |
| Harika bişeymiş bu yaaa xD Ben gen.tr ye üyeyim ama ilk defa burada görüyorum harika laf sokmuşlar xD | |
|
| |
| Ann KaTrin iÇin.. xD | |
|