tombiş~şeker üYe
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : bende bilmiyorum Lakap : cixi Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: forum şarkıları xd Perş. Mayıs 21, 2009 7:12 pm | |
| Forumumda Gül Oya Forumumda gül oya Paylaşamadım doya doya Konulara karıyorum Linkleri saya saya Banla beni kıyamam seni
Admin idim soldum Üyelere ibret oldum Linklere karşı dururken Paylaşıma hasret kaldım Banla beni kıyamam seni
Konu başı beklerim Vay benim linklerim Üyeleri banla banla Yoruldu domainlerim Banla beni kıyamam seni
Forumla Bir Dakika
Forumla bir dakika Umutlandırıyor beni Adminler siliyor canım İmzamdaki linkleri
Adminler acımasız gibi Konu açmak 1 dakika Paylaşım 1 ömür sürer Kilitlemek 1 dakika
Paylaşım yapmamız 1 dakikada bitti Adminler konumu canım 1 dakikada kilitledi
Forumsuz Kaldım
Forumlar karanlık Adminler üzerimde Yine konularımla başbaşayım Linklerim açılmıyor Cevaplar avutmuyor Admine küsmüş gönlüm yapayalnızım Söyle bana paylaşım neden bu kadar zor Adminler çekilmiyor Konu açmak çok zor Paylaşımla dolu günleri kalbime gömdüm İmzamda kalan link silinmeyi bekliyor
Nakarat
Forumsuz kaldım inanki Bilgisayarıma gün doğmuyor Günahım neydi admin Kilitlerin çekilmiyor Konuma girmeden acılarım tükenmiyor Kilitledin sildin admin HİÇ Mİ İÇİN YANMIYOR...!!!
Adminden Yakınma
İsmi lazım değil beni o admin yakti, İsmi lazım değil konumu kilitleyip kapattı İsmi lazım değil döküldü rep puanlarım Yerden yere vurduğun paylaşımımın HESABINI SORACAĞIIM!!! Alıntı xD | |
|