| Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? | |
|
+4tomselin** my-angel! bEysa. --ToMqOLiK-- 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
--ToMqOLiK-- üYe
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 32 Nerden : aLмaηγa dємєк ωaяdı вєa =] Lakap : ToM DeLüSü ,ToMqOLiK,TiKi Kıs,RoKçI.. Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Paz Ara. 07, 2008 8:58 pm | |
| evet tom için bi çılgınlık yaptınızmıı???.. | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 514 Yaş : 29 Nerden : Tom*un KaLbinden xD Lakap : Tomunki - Sasy xD Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Paz Ara. 07, 2008 10:21 pm | |
| koLuma faça attım evden kaçtım almanyaya gitmeye kalktım (yaqtım) apartman tepesine çıkıop ich liebe dich tom diye bağarıdm (hemde sabahn köründe ) her yerime tom yazdım çok qüsel bi tom tişörtü qörmüştüm param yoktu çalmaya kalktm xD | |
|
| |
my-angel! üYe
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 31 Nerden : heryerden ! Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Ptsi Ara. 08, 2008 9:29 pm | |
| | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 514 Yaş : 29 Nerden : Tom*un KaLbinden xD Lakap : Tomunki - Sasy xD Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Ptsi Ara. 08, 2008 9:43 pm | |
| daha var bee yasminimm seviiyoz napaLımm | |
|
| |
my-angel! üYe
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 31 Nerden : heryerden ! Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Ptsi Ara. 08, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
tomselin** üYe
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 Nerden : Hollanda~ Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Ptsi Ara. 08, 2008 9:50 pm | |
| bndedevar:D 1. Lapotpu yerlere fırlatttım.. 2. (tırnakalrım uzun odlu ıcın butun eklerımmı kestım) 3. Delı sandlaar benı . 4. sokagın ortasında tomun tısorlu bır kzıı goreunce kızın karsısına gecıp kufurumu etım ( kzıda cırkndı (A)) 5.SOkkata thnın tısretlerı mazaları gorunce bbabamla o sshopa gdıp hesnı aldırdım hepsını almadanda optm (braz grp sandılar benı ama ) tom cıın .. hıcbıırnı sallamadım . | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Ptsi Ara. 08, 2008 10:19 pm | |
| oo bnm birinin üstünde th tişörtü görüp yırttıım çoook | |
|
| |
tomselin** üYe
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 Nerden : Hollanda~ Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Salı Ara. 09, 2008 12:44 am | |
| Hahha kız naptı ? varya sokatat ben yruusen ebrıı gelse yırtsa kızı tekme tokat ! | |
|
| |
"LayLaCuLLen TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : tOmUn KaLbİnDeN heM sAnAnE... Lakap : LayLa//MiyLé//süpürqeLi Jadı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Salı Ara. 09, 2008 1:09 am | |
| wayyt bee bnde yany bişi yapcam bütün th çantalarını almayı planlıom bitmesse metal shoptaki birinin paası hazır:D:D bizim sınıftaki kısı döcdüm doğruluk ve cesaretlik oynuoduk cesaretlik dedim ve seni sefiyorum yom die dershaneden koskoca heykelin cadeesinde bağırdım ve gecenin köründe((hep sabah mı olck beaa bağıra bağıra parka gidip ready set go yu söledim bille((teldekiyle)) | |
|
| |
bEysa. En TomJu Admin
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Salı Ara. 09, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
"LayLaCuLLen TomJu Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : tOmUn KaLbİnDeN heM sAnAnE... Lakap : LayLa//MiyLé//süpürqeLi Jadı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? C.tesi Ara. 13, 2008 4:08 pm | |
| way way way:D | |
|
| |
tombiş~şeker üYe
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : bende bilmiyorum Lakap : cixi Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Perş. Mayıs 21, 2009 7:42 pm | |
| napmışşsınız bee siz iyi yanii ya ben tom için en iyii arkadaşımın saçını başını yoldumm | |
|
| |
tomcolicmaniac üYe
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 34 Nerden : USA or we have ten new tom 483 go Lakap : tomcolicmaniac Kayıt tarihi : 23/05/09
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? C.tesi Mayıs 23, 2009 6:55 pm | |
| fled Germany. (my family anywhere in the U.S. looking for me after the course my grandfather was in the villa have learned) in front of the car atladım.8 drank tequila bottles back to back in hospital last bitti.yoldaki everyone to stop and tom I love .. I was screaming to my father's arms tom razor. otherwise comes to my mind I'll say ... ya ben bu turkceyi nasıl cözer? I'm ready to do anything for tom | |
|
| |
tomcolicmaniac üYe
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 34 Nerden : USA or we have ten new tom 483 go Lakap : tomcolicmaniac Kayıt tarihi : 23/05/09
| |
| |
tomandbill-_-bilge üYe
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Nerden : bursa Lakap : bibi Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? Paz Nis. 18, 2010 6:11 pm | |
| intihar etmeye kalktım arkadasımın th tişörtü vardı onu çaldım onun için sevdiğim kişiden ayrıldım okulda tom için kavga ettim ama hepsine deyer tom benim aşkım | |
|
| |
| Tom için yaptığınız çılgınlık varmıı?? | |
|